Hypnose

Doorbreek je patronen en belemmerende overtuigingen door het inzetten van hypnose

Table of Contents

Hypnose

Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen diep van binnen zelf voelen wat goed voor ze is. Helaas merk ik dat veel mensen met een coachingsvraagstuk erg in hun hoofd blijven zitten. Want er ontstaan in je leven gedragspatronen en bijbehorende stemmetjes die je tegenhouden: bijvoorbeeld “Je bent niet goed genoeg” of “Zie je, je kan dit echt niet”. 

Hypnose zet ik in als jij niet meer helpende patronen en overtuigingen snel wilt doorbreken.

Eén thema staat centraal in mijn werkwijze: ik help je deze patronen te doorbreken zodat je weer kan vertrouwen op je intuïtie.

Ik zet hypnose in als hulpmiddel waarbij gewerkt wordt met verbeelding en zelfsuggestie in een rustige, kalme toestand, (trance) met het accent op reflectie en communicatie met jezelf. 

Door middel van hypnose dichter bij de kern van jezelf. Doorbreek jouw belemmerende overtuigingen.

Bij hypnose wordt de diepe ontspanning (trance) opgeroepen voor een bepaald doel. Hypnose is dus geen doel op zich, het doel is het transformeren van je niet helpende patronen en overtuigingen.

Hypnotherapie

Hypnotherapie in zijn algemeenheid kan worden ingezet bij zowel lichamelijke, psychische als emotionele klachten met als doel deze te verminderen of op te lossen. Maar ook bij verbeteren en versterken van prestaties, van gevoelens of ervaring van het ‘zelf’. 

De symbolische processen, herinneringen en gevoelens helpen jou je probleem of conflict te begrijpen en op te lossen. Wat zo mooi is aan hypnose dat het je positieve gevoelens versterkt, het contact herstelt met de eigen innerlijke kracht en dat je opnieuw leert genieten.

De sessies

Hypnose zet ik in als kortdurende interventie, gemiddeld zijn er drie sessies nodig om een blijvende verandering te bewerkstelligen om jouw patroon of overtuiging te doorbreken. Tijdens de sessie, die een uur tot maximaal 2 uur duurt, kies ik uit een breed scala van technieken, dat passend is bij jouw hulpvraag.

In het geval dat er een volgende hulpvraag naar boven komt, dit gebeurt een enkele keer, dan zijn er meer dan drie sessies nodig, en kan er uiteraard een langer traject worden afgesproken. 

Gratis Hypnose-visualisatie

Ik heb voor jou een krachtige hypnose-visualisatie gemaakt waarmee jij je immuunsysteem kunt boosten voor het geval je bang bent om met het COVID-19 virus besmet te raken of je besmet bent geraakt. Je maakt hierdoor op een simpele manier kennis met de kracht van hypnose in samenspraak met je onbewuste brein.

Ik ga ervan uit dat je hiermee het zelfhelend vermogen van je lichaam kunt aanzetten. Ik heb wel een disclaimer, ik ben namelijk geen medicus en deze visualisatie vervangt geen medische behandeling of medicatie.  Verder ga ik ervan uit dat angst het energieniveau van je lichaam verlaagt, en dat je daardoor vatbaarder kunt zijn voor het virus. Door middel van deze hypnose-visualisatie laat ik je middels een diepe ontspanning, je energieniveau verhogen.

De intentie van deze hypnose-visualisatie is dus om je vanuit ontspanning je energiesysteem en daardoor je immuunsysteem te boosten. Via je onbewuste brein, kun jij zelf je lichaam zoveel mogelijk voorbereiden voor het geval je in aanraking komt met het virus. Het is voor mij een experiment, ik heb geen bewijs dat het werkt, ik krijg wel goede reacties op deze visualisatie dat mensen in een diepe ontspanning gaan.

Durf jij dit experiment met mij aan te gaan? Luister dan deze hypnose-visualisatie:

Laat je mij weten wat je ervan vond? Wil je ook een keer in mijn stoel?

Nog wat tips voordat je begint: zoek een rustige plek waar je ongestoord kunt zitten of liggen. Leg eventueel een dekentje over je heen. Bestuur geen auto of een machine.

Beluister de hypnose visualisatie.

Wil jij patronen of overtuigingen doorbreken middels hypnose?

Ben je nieuwsgierig wat hypnose is en hoe het voor jou gaat werken?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om te onderzoeken of hypnose past bij jou en de problemen waar je tegenaan loopt.  Ik ondersteun en inspireer je graag. 

Doorbreek je overtuigingen en krijg meer zelfvertrouwen.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr
"Ik weet weer wie ik ben, waar ik sta en heb weer vertrouwen in mijn talenten en dat ik via mijn eigen kracht aan een nieuwe weg kan beginnen."
Henk-Jan,
burn-out coaching
"Hartelijk bedankt voor je motiverende, toegewijde, steunende, vriendelijke en deskundige coaching. Ik kan er weer tegen aan en zie de toekomst met vele kansen blij tegemoet!"
Judith,

Contact Bel Marjon op 06 30546837 of mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

loopbaancoaching, hsr

Download
Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?