Vitaliteitsdag (VIP-dag)

Ontdek en doorbreek je stresspatronen tijdens de vitaliteitsdag

Table of Contents

Voor wie is de vitaliteitsdag?

Deze dag is bedoeld voor iedereen die merkt dat hij of zij niet zo lekker in hun vel zit op de werkplek, maar het moeilijk vindt de vinger te leggen op de oorzaak. In één dag leggen we jouw stresspatronen en de onderliggende overtuigingen bloot.

In 1 dag minder stress ervaren en je vitaler voelen met de vitaliteitsdag.

Hoe ziet je dag vol vitaliteit eruit

Minder stress ervaren begint altijd met bewustwording. Daarom krijg je voordat de dag begint een werkboek. Zo krijg je tijdens de dag inzicht in je stresspatronen en onderliggende overtuigingen waaruit deze patronen voortkomen.

Frisse nieuwe inzichten ontstaan niet in je oude vertrouwde omgeving. Dus: weg achter het bureau, en wandelschoenen aan! In de prachtige Twentse natuur komen we al wandelend tot rust en sneller tot inzicht. Dit is goed voor je brein en je lijf.

Na de vitaliteitsdag

Twee weken later blikken we tijdens een sessie terug op de inzichten die je hebt opgedaan tijdens de vitaliteitsdag. Hoe heb je de dag ervaren? Stressreductie en vitaliteit op het werk staat niet los van de mensen met wie je werkt.

Wat heb je geleerd en hoe pas je dit toe op de werkvloer? Loop je nog ergens tegen aan? Je eindigt met het bespreken van jouw actieplan dat je hebt opgesteld om weer fris en vitaal in je werk te staan.

Praktische informatie

Jouw vitaliteitsdag en de terugkomsessie plannen we samen op een moment dat jou goed uitkomt. Lunch en koffie of thee met wat lekkers zijn inbegrepen!

Aanmelden

Hoe zou het zijn om al na één dag meer ontspanning in je werk te ervaren door stress te reduceren? Dat is precies wat we gaan bereiken tijdens de vitaliteitsdag.

Je kan je direct aanmelden door hieronder het contact formulier in te vullen.

Tot snel!

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr
"Ik weet weer wie ik ben, waar ik sta en heb weer vertrouwen in mijn talenten en dat ik via mijn eigen kracht aan een nieuwe weg kan beginnen."
Henk-Jan,
burn-out coaching
"Hartelijk bedankt voor je motiverende, toegewijde, steunende, vriendelijke en deskundige coaching. Ik kan er weer tegen aan en zie de toekomst met vele kansen blij tegemoet!"
Judith,

Contact Bel Marjon op 06 30546837 of mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

loopbaancoaching, hsr

Download
Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?