Testimonials

Testimonials

Y

Y, loopbaancoaching

“Je wist me direct op m’n gemak te stellen met je warme en uitnodigende houding waardoor ik me gezien voelde en gesterkt om ideeën die ik zelf had verder uit te werken. Daarnaast kreeg ik van jou ook veel ideeën aangereikt waarvan ik het bestaan niet eens wist! En heb je me op weg geholpen bij de praktische en ondernemende kant van het coachen.

Bedankt voor je vertrouwen in mijn eerste stappen als beginnend coach! Heel fijn om zo’n mooi loopbaan coaching traject te mogen doorlopen bij jou.

Dank dat je er voor me was met goede raad, tips en adviezen. Met de ups en downs heb ik me, met hulp van jou, herpakt en ben ik mijzelf gebleven!

Accepteren en los laten, go with the flow! Nogmaals dank.”

Henk-Jan

Henk-Jan, burn-out

“Ik kwam bij Marjon terecht na een zware burn-out, waarna ik ook nog eens ontslag aangezegd zou krijgen omdat er geen plaats meer voor me was. Ik kwam binnen met zeer veel boosheid en emoties en wist niet welke kant ik op moest. 

Marjon heeft me stap voor stap door oefeningen en gesprekken begeleid naar waar ik nu ben. Vol vertrouwen dat ik het kan en dat ik mijn weg kan vinden. Marjon is in staat om haar begeleiding aan te passen aan wat ik nodig had, zonder haar einddoel uit het oog te verliezen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. 

Ik weet weer wie ik ben, waar ik sta en heb weer vertrouwen in mijn talenten en dat ik via mijn eigen kracht aan een nieuwe weg kan beginnen.”

Startende ondernemer

Startende ondernemer, coaching & hoogsensitief

“Je hebt me echt weten te inspireren en bekrachtigen om als coach aan de slag te gaan. Marjon wist me direct op m’n gemak te stellen met je warme en uitnodigende houding waardoor ik me gezien voelde en gesterkt om ideeën die ik zelf had verder uit te werken. Daarnaast kreeg ik ook veel ideeën aangereikt waarvan ik het bestaan niet eens wist! En heb je me op weg geholpen bij de praktische en ondernemende kant van het coachen. 

Bedankt voor je vertrouwen in mijn eerste stappen als beginnend coach! Heel fijn om zo’n mooi loopbaan coaching traject te mogen doorlopen bij jou.”

Ester

Ester, werkgever & 2e spoor

“Het coachingstraject bij Marjon heb ik ervaren als een warm bad. Vanaf het eerste moment dat ik haar ontmoette voelde ik dat ‘alles’ goed was. Marjon is warm, laagdrempelig, invoelend, betrokken en bezit een flinke dosis humor en relativeringsvermogen. Ze heeft de vinger feilloos op de zere plek gelegd. Zelfs zere plekken waarvan ik het bestaan niet kende.
Ik heb geleerd liever voor mijzelf te zijn, in beweging te komen, met mijn valkuilen en krachten om te gaan en te relativeren; hoe erg is het nu eigenlijk?

Mijn valkuilen zijn niet weg, maar ik ben me er meer van bewust en kan er hierdoor beter mee omgaan.
Marjon enorm bedankt! Ik ga onze sessies missen.”

Saskia

Saskia, coaching & hoogsensitief

“Als hoogsensitief persoon heb ik enorm veel moeite om op de werkvloer mezelf te zijn en mijn werk goed te kunnen uitvoeren. Collega’s zijn leuk maar vreten ook energie waardoor ik elke dag helemaal uitgeblust van mijn werk kom. 

Na jaren zo te hebben gewerkt voelde ik dat het anders moest want op deze manier hou ik het niet vol. En toen kwam Marjon op mijn pad die gespecialiseerd is in coaching voor hoogsensitieve mensen. Het voelde als een verademing dat zij precies weet hoe ik mij voel en daar moeiteloos op aansluit zonder veel uitleg.

Marjon is erg laagdrempelig, luistert goed en ze filtert precies de juiste behoeften eruit. Haar coaching en adviezen sluiten hier perfect op aan. Dat maakt dat het echt maatwerk is en dat heb ik als heel prettig ervaren. Door de coaching van Marjon heb ik nu ook een fijne werkplek die precies bij mij en mijn behoeften aansluit. Als ik s avonds thuis kom van mijn werk heb ik nog energie over.

Daar ben ik je enorm dankbaar voor. Zonder jou was het mij niet gelukt.”

Alies

Alies, burn-out

“Bij de start van het 2e spoortraject voelde ik mij zoekende, niet goed geaard en onrustig vanwege mijn burn-out toen ik bij Marjon kwam. Mijn hulpvraag had betrekking op het hervinden van mijn vitaliteit en het zetten van stappen richting een nieuwe baan.

Marjon heeft mij geleerd om beter voor mijzelf te zorgen. Om uit mijn ‘smalle’ kijk op mijzelf en mijn situatie te stappen. Om mijn zachte, sensitieve kant te omarmen. Om concrete stappen te zetten richting een nieuwe baan.

Ik voel dat ik weer grip heb op mijn leven. Ik voel me beter geaard. Ik voel dat ik liefdevoller voor mijzelf ben.

De coaching van Marjon raakte mij diep van binnen. Omdat zij verder kijkt dan datgene dat aan de oppervlakte te zien is. Deze diepgang in combinatie met haar praktische blik op vitaliteit en werk, zorgde ervoor dat ik me gezien en gesteund voelde en gaf mij de boost die ik nodig had.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe baan. Het past helemaal bij mij en ik was er ook helemaal klaar voor om deze nieuwe stap te zetten.”

In het doolhof van je denken,
kent alleen je hart de juiste uitweg!

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

We sturen je graag onze maandelijkse nieuwsbrief en blogupdate toe. Schrijf je in en ontvang een mooi cadeautje in je inbox!

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

loopbaancoaching, hsr

Download
Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?