Loopbaancoaching

Voelt je baan niet (meer) goed? Wil je een stap verder komen in je carrière of wil je juist een carrière switch maken? Loopbaancoaching geeft je inzicht in wat je precies wilt en hoe je dit bereikt.

Table of Contents

Waarom loopbaancoaching?

Ga je met tegenzin naar je werk? Of moet je (opnieuw) een werkplek zoeken maar weet je niet hoe of waar? Veel mensen hebben hun carrière pad gekozen en blijven hierin hangen. Als je met deze vragen zit, is het verstandig om te bepalen welke kloof er bestaat tussen je huidige werk en je ideale baan. Voor meer werkplezier is er een belangrijke vraag om jezelf stellen: welk beroep past bij mij? Of je nu van de ene werkplek naar de andere wilt of er een tijdje uit bent geweest en weer met frisse moed wilt beginnen: ik help je het roer om te gooien en te koersen op meer werkplezier.

Vind werkplezier en werkgeluk in je huidige of een nieuwe functie met grip en inzicht door loopbaancoaching.

Vaak is het moeilijk door de bomen het bos te zien en te ontdekken waar je moet beginnen. Als loopbaancoach bied ik houvast door het geven van nieuwe inspiratie, motivatie en inzicht in je sterke en zwakke kanten.

Bij het vinden van werkplezier zijn er twee opties: of je huidige baan meer naar jouw zin maken (jobcrafting), of op zoek naar een nieuwe carrière die beter bij jou past. Ik help je ontdekken welke optie bij jou past door middel van loopbaancoaching.

Welk beroep past bij mij?

Door middel van individuele gesprekken krijgen we met loopbaancoaching duidelijk waar je nu staat, waar je goed in bent en waar je heen wilt. Ik stel jou de juiste vragen waarmee we komen tot een beroep dat bij jou past. 

Bepaal voor jezelf:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?
  • Past mijn baan nog wel bij mij?
  • Is het misschien tijd voor iets anders?

De antwoorden op deze vragen kunnen je verder helpen in je loopbaan.

In een traject van 3 of 6 maanden bied ik actieve begeleiding en oefeningen waarmee jij weer sturing en richting geeft aan je loopbaan. Jij sluit af met een concreet plan van aanpak om jouw doelen te bereiken.

Loopbaancoach of sollicitatiecoach?

Weet je al wat de volgende stap in je loopbaan wordt, en wil je goed voorbereid aan de slag met solliciteren? Ook daar help ik je graag mee. Lees hier meer over sollicitatie coaching

Weet je al wat voor switch je wil maken, maar weet je niet waar je moet zoeken of hoe je jouw kwaliteiten kan laten opvallen? Dan help ik je graag door middel van sollicitatie coaching. Sollicitatie coaching biedt je houvast in deze drukke en vaak onoverzichtelijke tijd.

Kennismakingsgesprek aanvragen

“Niemand is te jong of te oud om nieuw gedrag aan te leren of nieuwe wegen in te slaan.” Dat is mijn motto. Dit betekent dat er voor iedereen kansen liggen voor verandering en we samen door coaching die kansen voor jou gaan blootleggen. Ik beschouw een coachingstraject als geslaagd wanneer jij je patronen, overtuigingen en kwaliteiten helder hebt en vanuit daar stappen kunt zetten naar een nieuwe toekomst.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om te onderzoeken welke kansen voor verandering er voor jou zijn.  Ik ondersteun en inspireer je graag. 

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr
"Ik weet weer wie ik ben, waar ik sta en heb weer vertrouwen in mijn talenten en dat ik via mijn eigen kracht aan een nieuwe weg kan beginnen."
Henk-Jan,
burn-out coaching
"Hartelijk bedankt voor je motiverende, toegewijde, steunende, vriendelijke en deskundige coaching. Ik kan er weer tegen aan en zie de toekomst met vele kansen blij tegemoet!"
Judith,

Contact Bel Marjon op 06 30546837 of mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

loopbaancoaching, hsr

Download
Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?