Outplacement traject

Outplacementbegeleiding helpt je zicht op je nieuwe toekomst te krijgen.

Table of Contents

Hoe ziet outplacementbegeleiding eruit?

Door middel van intensieve begeleiding ga je met concrete opdrachten aan de slag. In de eerste instantie zien we elkaar wekelijks. Je kunt trajecten van verschillende lengtes kiezen, bijvoorbeeld 3, 6 en 9 maanden.

Wanneer er een deur dicht gaat, openen andere deuren zich vanzelf.

Soms moet je onvrijwillig stoppen met je baan. In zo’n tijd komt er veel op je af, en moet je keuzes maken. 

Ik help je bij je zoektocht naar een werkveld waarin jij je kwaliteiten kwijt kunt en waar jij weer nieuwe energie van krijgt. 

Outplacementbegeleiding is maatwerk. 

Outplacementbegeleiding is maatwerk. Vaak beginnen we met in kaart brengen van jouw huidige situatie. Wat is jouw positie op de arbeidsmarkt, wat zijn je kwaliteiten en wat voor ontwikkelingsmogelijkheden bezit je? Vanuit daar gaan we kijken naar beroepen en functies die daarbij aansluiten.

Leer effectief solliciteren

De zelfkennis die je hebt opgedaan kun je goed inzetten tijdens het sollicitatieproces. Om jezelf overtuigend te presenteren, is het belangrijk om jezelf en je waarde goed te kennen. Daarnaast leer je waar je naar functies moet zoeken en hoe je een onderscheidend profiel neerzet.

Kennismakingsgesprek aanvragen

“Niemand is te jong of te oud om nieuw gedrag aan te leren of nieuwe wegen in te slaan.” Dat is mijn motto. Dit betekent dat er voor iedereen kansen liggen voor verandering en we samen door coaching die kansen voor jou gaan blootleggen. Ik beschouw een coachingstraject als geslaagd wanneer jij je patronen, overtuigingen en kwaliteiten helder hebt en vanuit daar stappen kunt zetten naar een nieuwe toekomst.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om te onderzoeken welke kansen voor verandering er voor jou zijn.  Ik ondersteun en inspireer je graag. 

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr
"Ik weet weer wie ik ben, waar ik sta en heb weer vertrouwen in mijn talenten en dat ik via mijn eigen kracht aan een nieuwe weg kan beginnen."
Henk-Jan,
burn-out coaching
"Hartelijk bedankt voor je motiverende, toegewijde, steunende, vriendelijke en deskundige coaching. Ik kan er weer tegen aan en zie de toekomst met vele kansen blij tegemoet!"
Judith,

Contact Bel Marjon op 06 30546837 of mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

loopbaancoaching, hsr

Download
Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?