loopbaancoaching, hsr

Download Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.

Ben je hoog sensitief?

Vaak weet je het al best wel, je hebt een vermoeden, maar je vindt het gek of zwak. Mijn ervaring is dat hoe meer jij jezelf kent en jezelf snapt, hoe makkelijker jij met het HSP-zijn om kunt gaan. Hoe hoog is jouw score op hoog sensitiviteit? Download de checklist met 30 vragen.

‘HSP is overigens geen ziekte. Je bent het, je hebt het niet.”

Van zwakte naar kracht

Het kan zijn dat je het lastig vind om je hoog sensitiviteit te accepteren. Het kan zijn dat je daardoor alle signalen die je lichaam je geeft, negeert. Dat kan flinke stressklachten opleveren en dat is niet gezond.

Met deze checklist en blogs over hoogsensitiviteit wil ik je inspireren om HSP een grote kracht voor je te laten zijn!

Over Tjepkema Coaching

In mijn werk als loopbaan- en stress en burn-outcoach help ik mensen met hun persoonlijke weg naar meer vitaliteit en werkplezier. Het liefst voorkom ik overspannenheid en burn-out. Ik ben gespecialiseerd in het fenomeen stress, specifiek in relatie tot hooggevoeligheid (HSP). Op mijn blog lees je alles over stress&burn-out, HSP en loopbaancoaching.

Ik ondersteun en inspireer je graag.
Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?