ik heb stress op mijn werk, loopbaancoaching

Download Eerste hulp bij werkstress

Heb jij vaak dagen waarop je gespannen naar je werk gaat? Dat je ’s morgens opstaat en er tegenop ziet om naar je werk te gaan?

Maak je je zorgen over je hoeveelheid stress? Het liefst voorkom ik als stress- en burn-outcoach overspannenheid en burn-out. Daarom schreef ik dit ebook met 9 concrete tips om je stressniveau te verlagen.

Eerste hulp bij werkstress

Mijn coachklanten ervaren door allerlei redenen veel stress in hun werk en privé leven. Burn-out is momenteel een van de grootste veroorzakers van het langdurig ziekteverzuim en heeft in het ergste geval zelfs instroom inde WIA tot gevolg.

‘Kortdurende spanning en stress is niet ongezond, je hebt het nodig om dagelijks te kunnen presteren of tot iets te komen.’

Ongezonde stress

Stress is wel ongezond als deze lang duurt, je er onvoldoende van hersteld en het negatieve gevoelens oproept. Dus ook positieve stress kan je een burn-out opleveren als je stelselmatig onvoldoende herstelmomenten inbouwt.

Benieuwd hoe je je stressniveau kunt verlagen, download dan Eerste hulp bij werkstress, met 9 concrete tips voor herstelmomenten.

Over Tjepkema Coaching

In mijn werk als loopbaan- en stress en burn-outcoach help ik mensen met hun persoonlijke weg naar meer vitaliteit en werkplezier. Het liefst voorkom ik overspannenheid en burn-out. Ik ben gespecialiseerd in het fenomeen stress, specifiek in relatie tot hooggevoeligheid (HSP). Op mijn blog lees je alles over stress&burn-out, HSP en loopbaancoaching.

Ik ondersteun en inspireer je graag.
Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr