De werkenergie analyse

Voor meer uitdaging of persoonlijke ontwikkeling waarbij je zelf de regie in handen hebt.

Table of Contents

Waarom de Werkenergieanalyse®?

Een groot deel van onze tijd zijn we aan het werk. Dat kost energie, maar als het goed is krijg je ook energie van je werk. Heb jij een goede energiebalans, of merk je de laatste tijd dat je te veel vermoeid bent en ervaar je voornamelijk spanning in je werk?

Krijg concrete en praktisch handvatten voor meer werkenergie.

Of zoek je juist meer uitdaging in je werk en wil je jezelf verder ontwikkelen, waarbij je de regie in eigen hand wil nemen?

Dan is de Werkenergieanalyse® het juiste instrument voor jou!

Mogelijke doelen van deWerkenergieanalyse®

werkenergie analyse doelen

Hoe werkt de Werkenergieanalyse®?

De werkenergieanalyse® is een analyse-instrument dat eenvoudig online kan worden ingevuld. Je krijgt inzicht in jouw energie- en stressbronnen op zowel organisatie- als functieniveau. Dit wordt visueel weergegeven in een persoonlijke rapportage die je vervolgens bespreekt met mij.

Je ontdekt op welke aspecten jij wel of geen invloed hebt, waardoor je weet welke toekomstige acties voor jou effectief zijn. Samen maken wij een persoonlijk prioriteitenplan zodat je daarna direct en doelgericht aan de slag kunt gaan.

De werkenergieanalyse® ondersteunt je bij het zelfverzekerd en doelgericht sturen van jouw carrière. Want alleen werk dat bij jou past, geeft steeds weer plezier, energie en voldoening! Haal het beste uit jezelf! Daar pluk je niet alleen op je werk maar ook in je privéleven de vruchten van!

De werkenergie analyse aanvragen

Ben je opzoek naar antwoorden en concrete, praktische tips om jouw loopbaan weer energie te laten opleveren? Neem dan contact op voor het maken van de werkenergieanalyse. 

Als gecertifieerd coach van de Werkenergieanalyse® vertel ik je hoe het precies in zijn werking gaat (de online vragenlijst) en wanneer we de uitslag van jouw analyse bespreken. 

Tijdens deze bespreking krijg je van mij concrete en praktisch handvatten voor meer werkenergie.

werkenergie analyse proces
marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr
"Ik weet weer wie ik ben, waar ik sta en heb weer vertrouwen in mijn talenten en dat ik via mijn eigen kracht aan een nieuwe weg kan beginnen."
Henk-Jan,
burn-out coaching
"Hartelijk bedankt voor je motiverende, toegewijde, steunende, vriendelijke en deskundige coaching. Ik kan er weer tegen aan en zie de toekomst met vele kansen blij tegemoet!"
Judith,

Contact Bel Marjon op 06 30546837 of mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

loopbaancoaching, hsr

Download
Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?