Contact opnemen

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem ik graag contact met je op. Stel je vraag via het contactformulier of bel direct 06 30546837.

Tjepkema Coaching

Hazenweg 50
7556 BM Hengelo

Telefoon:
06 30546837

Email:
marjon@tjepkemacoaching.nl

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr
register loopbaan professional, marjon tjepkema

Gecertificeerd coach en loopbaan professional

Wanneer jij er klaar voor bent, zijn er 4 manieren waarop ik als coach je kan helpen

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Nr.1 Artikelen & Downloads

Door mijn jarenlange ervaringen en voorliefde voor het schrijven heb ik over de thema’s: loopbaancoaching, stress en burn-out en hoog sensitiviteit verschillende artikelen geschreven of GRATIS e-books en verzamelde tips ter beschikking gesteld op deze website. Bekijk ze op mijn blog pagina.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Nr.2 Werkenergieanalyse

Heb jij een goede energiebalans, of merk je de laatste tijd dat je te veel vermoeid bent en ervaar je voornamelijk spanning in je werk? Met de werkenergieanalyse kan je via een online vragenformulier vragen invullen waardoor je inzicht in jouw energie- en stressbronnen krijgt op zowel organisatie- als functieniveau.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Nr.3 Vitaliteitsdag

Tijdens de vitaliteitsdag gaan we in op jouw verleden en hoe daardoor je huidige situatie tot stand is gekomen. Een dag lang staat jouw vraag centraal en blikken we later tijdens een terugkommiddag terug op de resultaten die je op basis hiervan hebt bereikt.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Nr.4 Coachingstrajecten

Bij het vinden van werkplezier zijn er twee opties: of je huidige baan meer naar jouw zin maken (jobcrafting), of op zoek naar een nieuwe carrière die beter bij jou past. Ik help je ontdekken welke optie bij jou past door middel van loopbaancoaching, stress en burn-out coaching en hypnose oefeningen.