Coach Hengelo: loopbaancoaching + stress- en burnout

Ben je op zoek naar een vakkundige coach in de regio Hengelo (Overijssel)? Tjepkema Coaching is gespecialiseerd in loopbaancoaching, coaching bij burnout en stress maar ook in vitaliteitscoaching en re-integratiecoaching tweede spoor.

Table of Contents

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is uitermate geschikt wanneer:

  • je een nieuwe baan zoekt
  • je vastloopt in je huidige baan
  • je van mening bent dat de functie die je nu invult niet meer past bij wie je bent
  • je een passende studie zoekt
  • geen aansluiting meer vindt bij de organisatie waar je werkt

Vaak is het moeilijk door de bomen het bos te zien en te ontdekken waar je moet beginnen. Als loopbaancoach bied ik houvast door het geven van nieuwe inspiratie, motivatie en inzicht in je sterke en zwakke kanten.

Zie ook: loopbaancoaching en loopbaancoaching hoogsensitieve mensen

Vitaliteitscoaching

Wanneer je last hebt van vermoeidheid, stress of het gevoel hebt dat je futloos bent dan is de kans groot dat er ergens iets spaak loopt in jouw leven. Dit kan privé of zakelijk zijn. De vraag is hoe je dit omdraait.

Als vitaliteitscoach help ik je oplossingen te vinden. Samen vinden we de onderliggende oorzaak van je probleem en komen we tot een passend plan van aanpak.

“Ik heb heel veel plezier van je coaching gehad en mijn zoektocht naar mijzelf is toen spontaan begonnen. Ook kwam het besef dat ik nog erg vast zat aan het verleden en dat ik toen muren had opgeworpen die nu niet meer nodig zijn. Ik ben je echt nog steeds heel dankbaar voor de vitaliteitscoaching: het was een ommekeer voor mij.

Zie ook: vitaliteitscoaching

Re-integratie tweede spoor

Wanneer je ziek bent geweest is het niet makkelijk om een baan te zoeken. De markt is veranderd en jij bent veranderd. Het inzetten van een 2e spoortraject is een wettelijke verplichting voor de werkgever en zal op zijn vroegst na de achtste week van de arbeidsongeschiktheid worden ingezet.

Samen met mij als re-integratiecoach stellen we een trajectplan op. Zodoende eindigen we met een plan op maat.

Zie ook: re-integratiecoach voor traject 2e spoor

Outplacement

Outplacement is samen met een coach/loopbaanadviseur op zoek gaan naar een nieuwe baan. Ieder outplacementtraject verloopt op een andere manier. Tijdens een outplacementtraject gaan we aan de slag met:

  • jouw profiel (wie ben je, welke eigenschappen heb je, welke werkervaring heb je, wat vind je leuk en wat niet?)
  • plan van aanpak, welke stappen ga je zetten op weg naar een nieuwe baan
  • begeleiding bij het solliciteren, wat doe je wel en wat doe je niet?

Zie ook: outplacement

Coaching bij stress en burnout

Ben je uitgeput, heb je geen energie, heb je last van heftige stressklachten of zit je in een burn-out. Wanneer je tegen een burn-out aan zit of in een burn-out zit krijg je te maken met serieuze vraagstukken.

Je lijf weigert, je geest weigert en toch draait je leven door. Hoe ga je om met je werkomgeving, met collega’s, met familie en vrienden. Hoe vind je jouw energie terug. Allemaal vraagstukken die we behandeling tijdens de coaching.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Actief in heel Overijssel

Mijn werkgebied is de provincie Overijssel: Almelo, Deventer, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Rijssen, Raalte, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle en Enschede

Handige informatie

Op mijn site vind je blogs waarin ik mijn expertise met je deel. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Contact Bel Marjon op 06 30546837 of mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

loopbaancoaching, hsr

Download
Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?