Coach Almelo: loopbaanbegeleiding & stress en burnout

Ben je op zoek naar een vakkundige coach in de regio Almelo (Overijssel)? Tjepkema Coaching is gespecialiseerd in loopbaancoaching, coaching bij burnout en stress maar ook in vitaliteitscoaching en re-integratiecoaching tweede spoor.

Table of Contents

Even kort: met wie heb je te maken?

Mijn naam is Marjon Tjepkema. Inmiddels ben ik meer dan vijf jaar actief als coach. Ik begeleid mensen in de zorg en het onderwijs op het gebied van stress, burnout en loopbaan.

“Niemand is te jong of te oud om nieuw gedrag aan te leren of nieuwe wegen in te slaan.” Dat is mijn motto. Dit betekent dat er voor iedereen kansen liggen voor verandering en we samen door coaching die kansen voor jou gaan blootleggen. Ik beschouw een coachingstraject als geslaagd wanneer jij je patronen, overtuigingen en kwaliteiten helder hebt en vanuit daar stappen kunt zetten naar een nieuwe toekomst.

Meer over mij

Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching is uitermate geschikt wanneer je nog niet ziek bent maar je wel het gevoel hebt dat je op het randje zit.

Dit alles doen we op jouw eigen tempo. Want: de enige manier om te veranderen is om de ruimte en tijd te nemen voor onderzoek naar nieuwe mogelijkheden, vaardigheden en gedrag.

Zie ook: vitaliteitscoaching

Loopbaancoaching

Plezier in je werk is belangrijk. Laten we niet gek doen, je werkt 30 tot 40 uur per week. Een groot deel van je tijd breng je door op je werk. Wanneer jij je werk niet meer leuk vindt dan zijn de consequenties niet alleen merkbaar op de werkvloer.

Ook thuis is het minder gezellig. Of je nu alleen bent, met je partner of met de kinderen. Je wordt humeuriger, bent vermoeid en hebt minder zin om leuke dingen te doen.

Veel mensen accepteren het feit dat ze vermoeid thuis komen. Maar vergis je niet, het hoort niet zo te zijn (los van gewone vermoeidheid na een dag werken)

Vaak is het moeilijk door de bomen het bos te zien en te ontdekken waar je moet beginnen. Als loopbaancoach bied ik houvast door het geven van nieuwe inspiratie, motivatie en inzicht in je sterke en zwakke kanten.

Zie ook: loopbaancoaching of loopbaancoaching HSP’ers

Sollicitatiecoaching

Wanneer je solliciteert wil je goed voor de dag komen. Je wilt geen fouten maken en jezelf laten zien zoals je bent. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Je bent nerveus, klapt dicht of vind het lastig om ad rem te reageren. Door sollicitatiecoaching ontdek je wat jou onderscheidt van andere kandidaten. We nemen je kwaliteiten onder de loep en ontdekken zo jouw persoonlijke profiel.

Zie ook: sollicitatiecoaching

Coaching bij stress en burnout

Coaching bij stress en burnout is uitermate geschikt:

  • wanneer je erg moe bent en geen werk meer uit je handen krijgt
  • als je lichamelijke klachten hebt en daar graag vanaf wilt
  • als je beter grenzen willen aangeven en beter voor zichzelf willen zorgen
  • wanneer je wilt stoppen met het pleasen van anderen

Outplacement

Outplacementbegeleiding helpt je zicht op je nieuwe toekomst te krijgen. Ik stel samen met jou een loopbaanplan op en leer je gericht en effectief te solliciteren. Zo krijg je weer richting en perspectief. Door te kiezen voor een coach die je op weg helpt wordt de kans op succes groter. Je komt uit bij een baan die beter bij je past. Als coach ken ik het klappen van de zweep waardoor ik je voor de standaard valkuilen kan behoeden.

Zie ook: outplacementbegeleiding

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Actief in heel Overijssel

Mijn werkgebied is de provincie Overijssel: Almelo, Deventer, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Rijssen, Raalte, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle en Enschede

Handige informatie

Op mijn site vind je blogs waarin ik mijn expertise met je deel. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Contact Bel Marjon op 06 30546837 of mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

loopbaancoaching, hsr

Download
Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?