Coach Overijssel: loopbaancoaching, stress en burn-out

Ben je op zoek naar een coach in Overijssel? Je bent bij Tjepkema Coaching aan het juiste adres. Ik verzorg loopbaancoaching en coaching bij burn-out en stress, waarbij ik mij gespecialiseerd heb in de coaching van mensen in de zorg en het onderwijs.

Table of Contents

Ben je op zoek naar een coach in Overijssel? Je bent bij Tjepkema Coaching aan het juiste adres. Ik verzorg loopbaancoaching en coaching bij burn-out en stress, waarbij ik mij gespecialiseerd heb in de coaching van mensen in de zorg en het onderwijs.

Even kort: met wie heb je te maken?

Mijn naam is Marjon Tjepkema. Het is mijn missie dat jij jouw vitaliteit terug vindt in je werk maar ook in privé. Het één gaat niet zonder het ander. In de afgelopen jaren deed ik ervaring op als coach, trainer en HRM adviseur in diverse branches.

Verder lezen: over Marjon Tjepkema

Loopbaancoaching

Herken jij je in het volgende:

  • Voel je je uitgeput en weet je niet zeker of je werk nog wel past?
  • Wil je graag ander werk maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken?
  • Heb je veel interesses maar hoe weet ik nu welk werk echt bij jou past?
  • Heb je het gevoel dat je in je werk niet voldoende wordt uitgedaagd?

Wanneer bovenstaande vragen herkenning oproepen dan kan ik je ondersteunen bij de beantwoording. Samen gaan we op zoek naar antwoorden. We kijken naar wie je bent, wat je goed kunt, wat je talenten zijn en hoe je dit in kunt zetten in je werk.

Meer weten: loopbaancoaching

Loopbaancoaching HSP

Ik ben gespecialiseerd in loopbaancoaching voor hoogsensitieve mensen. Juist wanneer je sensitief bent en makkelijk prikkels oppikt is het belangrijk dat je een baan vindt die hierbij past.

Meer weten: loopbaancoaching HSP

Sollicitatiecoaching

Goed solliciteren vraagt een goede voorbereiding. Wanneer je al een tijd solliciteert zonder succes of goed voorbereid je sollicitatiegesprek in wilt gaan dan kan ik je helpen middels sollicitatiecoaching.

Als sollicitatiecoach help ik je bij het antwoord op deze vragen:

  • Hoe verkoop ik mezelf tijdens een sollicitatiegesprek?
  • Weet ik mezelf kort en krachtig te presenteren?
  • Ben ik goed voorbereid en stel ik de juiste vragen?
  • Straal ik de juiste persoonlijkheid uit?
  • Hoe ziet mijn cv eruit en waar zitten kansen voor verbetering?
  • Hoe benader ik succesvol de arbeidsmarkt?

Meer weten: sollicitatiecoaching

Outplacementbegeleiding

Heb je te maken met ontslag of dreigend ontslag dan kan outplacement je helpen vlot een nieuwe baan te vinden. Vaak komen werkgever en werknemer overeen dat er middels outplacement gezocht kan worden naar een nieuwe baan. Onder vakkundige begeleiding ontdek je wat je wilt, waar je kwaliteiten liggen en welke baan bij je past.

Meer weten: outplacement

Coaching bij burnout en stress

Ervaar je stress- of burn-out klachten dan is het tijd om in actie te komen. Stress kan ontstaan door werk- of privéomstandigheden. Dit kan zich fysiek en mentaal uiten.

Bijvoorbeeld door chronische vermoeidheid, hoofdpijn, een opgejaagd gevoel maar ook door paniekaanvallen, slapeloosheid en een uitgeput gevoel.

Wanneer je kiest voor coaching gaan we kijken waar je stressklachten wegkomen en wat je moet doen om stress uit je leven te bannen.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Actief in heel Overijssel

Mijn werkgebied is de provincie Overijssel: Almelo, Deventer, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Rijssen, Raalte, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle en Enschede

Handige informatie

Op mijn site vind je blogs waarin ik mijn expertise met je deel. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Contact Bel Marjon op 06 30546837 of mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

loopbaancoaching, hsr

Download
Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?