Loopbaan coaching

Ga je met tegenzin naar je werk? Of moet je (opnieuw) een werkplek zoeken maar weet je niet hoe of waar? Veel mensen hebben hun carrière pad gekozen en blijven hierin hangen. Als je met deze vragen zit, is het verstandig om te bepalen welke kloof er bestaat tussen je huidige werk en je ideale baan. Voor meer werkplezier is er een belangrijke vraag om jezelf stellen: welk beroep past bij mij? Of je nu van de ene werkplek naar de andere wilt of er een tijdje uit bent geweest en weer met frisse moed wilt beginnen: ik help je het roer om te gooien en te koersen op meer werkplezier.

Stress & Burnout coaching

Veel mensen hebben er last van: stress op het werk. Het is niet erg als je af en toe een stressmomentje hebt. Heb je last van langdurige stress? Dan is het verstandig om in te grijpen. Langdurige stress is namelijk slecht voor je lichaam én je geest.
Heb je langdurig stress en grijp je niet in? Dan kun je een burn-out krijgen. Hierdoor krijgen je lichaam en geest een flinke klap. Natuurlijk wil je dit voorkomen. Hoe? Door direct actie te ondernemen.

Hoogsensitief (hsp)

Als je een hoogsensitief persoon bent, kan je dagelijkse ervaring op de werkvloer overprikkelend zijn. Je gaat dikwijls naar huis met een overweldigd en uitgeput gevoel. Wanneer je dit wilt veranderen kun je denken aan loopbaancoaching, zodat je een baan vindt die aansluit op jouw HSP-eigenschappen waarbij je deze gaat inzetten als kracht en niet langer ervaart als een last.
ik heb stress op mijn werk, loopbaancoaching

Het liefst voorkom ik als stress- en burn-outcoach overspannenheid en burn-out. Daarom schreef ik dit ebook met 9 concrete tips om je stressniveau te verlagen.

Lees verder >

Wat klanten zeggen

"Ik weet weer wie ik ben, waar ik sta en heb weer vertrouwen in mijn talenten en dat ik via mijn eigen kracht aan een nieuwe weg kan beginnen."
Henk-Jan
, burn-out coaching
"Hartelijk bedankt voor je motiverende, toegewijde, steunende, vriendelijke en deskundige coaching. Ik kan er weer tegen aan en zie de toekomst met vele kansen blij tegemoet!"
Judith
,
"De vitaliteitsdag was een waardevolle dag die mijn hart naar mezelf heeft geopend. Ik wist niet dat het zo eenvoudig was om minder stress te ervaren."
Anoniem
,
"Bedankt Marjon, Dankzij jou werk ik nu met heel veel plezier en ik word ook nog eens beter betaald!"
Simone
,

Contact Bel Marjon op 06 30546837 of mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

loopbaancoaching, hsr

Download
Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?