Workshops groepen

Solliciteren is te leren.

Table of Contents

Soms heb je net even een zetje in de rug nodig om een goed sollicitatiegesprek te voeren. In deze laagdrempelige workshop ga je samen met anderen aan de slag met je sollicitatie-skills. Hoe zoek je een passende vacature? We bespreken het nut van netwerken. Je krijgt handreikingen voor het schrijven van een sollicitatiebrief en CV. Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Je krijgt een sollicitatiewerkboek mee als naslagwerk. 

In verband met de huidige COVID-19 maatregelen verzorg ik momenteel geen workshops en is de sollicitatiecoaching individueel.

Vind een baan die past bij jouw kwaliteiten

Je bent door ziekte een tijd uit de running geweest. In zo’n situatie is het begrijpelijk dat je opziet tegen het zoeken van nieuw werk. Als re-integratiecoach help ik jou om werk te zoeken dat aansluit bij jouw kwaliteiten.

Re-integreer door coaching naar een baan die echt bij jou en jouw kwaliteiten past.

Re-integratiecoach voor tweede spoor traject

Door de Wet Verbetering Poortwachter leidt ziekte tegenwoordig niet meer per definitie tot arbeidsongeschiktheid. Gelukkig, want je wilt niets liever dan de schouders eronder zetten en weer aan de slag gaan. Wanneer je niet meer terug kan naar je oude werkgever of wanneer het onduidelijk is of dit kan, moet je een re-integratie tweede spoor starten. Ik bied jou als re-integratiecoach de ondersteuning en coaching die je nodig hebt om werk te vinden dat past bij jouw beperkingen.

Re-integratiecoaching in de praktijk

Aan de hand van wat je nog wel kunt, stellen we samen een trajectplan op. Eens in de 2 a 3 weken heb je een coachsessie waarin we zoeken welk werk bij je past en hoe je hierop het effectiefst solliciteert. Stap voor stap neem ik je mee in het proces.

Tools van de re-integratiecoach: Hartcoherentie

Door Hartcoherentie leer je meer ontspannen solliciteren. Via het trainen van het ademritme en het hartritme kun je het autonome zenuwstelsel weer in balans brengen, met als belangrijkste resultaat meer bewustwording van je gedrag en emoties.

Kennismakingsgesprek aanvragen

“Niemand is te jong of te oud om nieuw gedrag aan te leren of nieuwe wegen in te slaan.” Dat is mijn motto. Dit betekent dat er voor iedereen kansen liggen voor verandering en we samen door coaching die kansen voor jou gaan blootleggen. Ik beschouw een coachingstraject als geslaagd wanneer jij je patronen, overtuigingen en kwaliteiten helder hebt en vanuit daar stappen kunt zetten naar een nieuwe toekomst.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om te onderzoeken welke kansen voor verandering er voor jou zijn.  Ik ondersteun en inspireer je graag. 

Voor meer zelfvertrouwen en gezonde stress in werk!

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr
"Ik weet weer wie ik ben, waar ik sta en heb weer vertrouwen in mijn talenten en dat ik via mijn eigen kracht aan een nieuwe weg kan beginnen."
Henk-Jan,
burn-out coaching
"Hartelijk bedankt voor je motiverende, toegewijde, steunende, vriendelijke en deskundige coaching. Ik kan er weer tegen aan en zie de toekomst met vele kansen blij tegemoet!"
Judith,

Contact Bel Marjon op 06 30546837 of mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl voor het maken van een afspraak.

marjon tjepkema coaching, loopbaancoach, hsr

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens! Wanneer je een werkboek of checklist hebt gedownload ontvang je periodiek onze nieuwsbrief met daarin nuttige tips over loopbaancoaching, stress&burn-out en hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten over je privacy?
Check dan onze privacy policy.

Mocht je hierover vragen hebben?
Mail dan gerust op marjon@tjepkemacoaching.nl

loopbaancoaching, hsr

Download
Checklist Hoog Sensitiviteit

Denk jij dat je hoog sensitief bent, maar weet je het niet zeker? Wil je weten of je hoog sensitief bent? Of wil je weten wat daaronder valt?

Speciaal voor jou schreef ik deze checklist met 30 vragen waarin je kunt onderzoeken of je jezelf zou omschrijven als Hoog Sensitief.
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we de checklist "Hoogsensitiviteit" naar toe sturen?

loopbaancoaching, hsr
50%

Je bent er bijna!Waar mogen we het ebook "Eerste hulp bij werkstress" naar toe sturen?